Плеймейтка каза има ли афера с Кобрата! Разкри и за „педера*тки интриги“

0

Моника Валериева скорострелно опроверга новината, че има любовна афера с Кубрат Пулев. Плеймейтката е сред най-добрите приятелки на бившата половинка на Кобрата – певицата Андреа.

„Приятелството ми с Теди (Андреа) стартира преди 15 години, когато нито тя, нито аз сме били популярни личности! А повечето от Вас, пишещи тъпотии, търсещи сензации и разпространяващи клюки, не сте и съществували.

Аз и Андреа имахме „раздяла“ за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери. Подкопаването от странична женска злоба и буквално педера*тки интриги! Нещо, което не ни бутна!

Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна! Но щом Вие повече знаете и така сте решили. Относно занаята ни (за моя вече сте го измислили какъв е). Но Андреа все още е певица, една от малкото, която никой не може да заяви нищо лошо за имиджа й. И все още най-познатото българско лице в чужбина, заедно с Азис. Мерси“, заяви Валериева.