Петричев: Братя Домусчиеви ни осигуряват всичко, което сме поискали! (ВИДЕО)

0

Изпълнителният директор на Лудогорец – Ангел Петричев, присъства на днешната пресконференция, дадена преди началото на лятната подготовка.

„Към футболистите на Лудогорец винаги е имало интерес. Но ние не правим трансфер на всяка цена. Само когато финансовите условия устройват клуба и играча. Има интерес към наши футболисти.

Когато отборът не върви, даваме отговори на трудни въпроси. С нашите собственици комуникацията не е била трудна. Напротив. Искаше се да се прокара идея, че братя Домусчиеви са се дистанцирали от клуба. Не е така. Разширяват бизнеса, което им отнема доста време. Нека приключим с темата. Братята са изключително близко до отбора. Няма нещо, което да сме поискали и да не са го осигурили. Ето сега поискахме да сменим тревното покритие. Към момента ни е осигурено абсолютно всичко. Ако Лудогорец не върви, това е заради човешкия фактор.

Що се отнася до строеж на сектор „А“, не е необходимо да показваме чертежи и картинки. Поели сме ангажимент към концесионния договор. Беше предвидено сектор „А“ да се направи преди „Г“. Но сега виждате, че гостуващите фенове получават възможно най-добрите условия.

Има огромен интерес от България към младите ни момчета. Вече и от чужбина. Доста отбори се оглеждат в „Б“ отбора ни за млади момчета. А напливът ще става все по-голям. Школата на Лудогорец започва да дава резултати.

Очакваме днес Станислав Генчев да се присъедини към нас. Благодаря на Тони Здравков и Бруно за работата им.

Подготвяме мобилна апликация, която е специална разработка за Лудогорец. Приложението ще удовлетвори много от потребностите на феновете. Включително нова система за продажба на билети.

От 2 месеца започнахме съвместна работа с Евертън. Искаме да се научим с добрите в бранша.

Следващия сезон ще играем с Найк. Екипировката ще бъде пусната в продажба в края на юни. Започваме ударно сезона в областта на маркетинга“, коментира Петричев.

„Собствениците никога нищо не са отказвали. През зимната пауза се правят по-трудно трансферите. В Лудогорец са най-добрите футболисти и треньори. Натанаел и Лукас Саша бяха с договори до края на сезона.

Ако всички сме убедени, че търсеният футболист е правилният, собствениците няма да откажат. Може един, може двама, но търсим и се надявам да привлечем точните хора“, допълни Георги Казраманджуков.