Освободиха бивша голова машина на ЦСКА-София от ареста в Бразилия

0
-
-

Един от предшествениците на Дюкенс Назон на върха на атаката на ЦСКА-София – Фернандо Каранга – бе освободен от ареста в Бразилия. За това се похвали самият той със серия от публикации в социалните мрежи, на които изглежда в доста добро настроение. Все още не е ясно дали той ще бъде осъден, след като прекара известно време зад решетките.

Както е известно бившият голмайстор на армейците беше арестуван в края на април заради домашно насилие, припомня „Тема спорт“. Тогава стана ясно, че приятелката му – 29-годишна жена от Беларус, е намерена в безпомощно състояние на улицата в квартал „Боа Виагем“ в Ресифе. След това медиите в Бразилия разкриха и още подробности, като дори спекулираха, че Каранга е опитал да удави жената в басейна на къщата, в която са живеели.

Адвокатът на нападателя пък категорично отрече тези твърдения.

„Жената не е поискала закрила и не се е обадила в полицията. Тя съобщи, че е имала криза на ревност, те са се карали и е претърпяла инцидент, когато е счупила бутилка шампанско, порязвайки ръката си. Тя се опитвала да влезе в къщата, а той я изгонил“, обясни той.

Очаква се скоро да има повече информация по случая, но в момента Каранга е на свобода.

loading...