Несебър потегли със сериозни амбиции! Взе футболисти от Германия и Лудогорец (ВИДЕО+СНИМКИ)

0

Несебър направи първа тренировка за 2022 година. Старши треньор на тима ще продължи да бъде Николай Русев. В неговия щаб влиза Николай Костов, който ще бъде играещ помощник-треньор.

Преди заниманието, президентът на Несебър – Недялко Москов – отправи своите послания към футболистите в съблекалнята. Той обърна внимание, че ще се държи много на дисциплината, както винаги досега. Той бе категоричен, че през пролетния полусезон „делфините“ ще изглеждат по коренно различен начин и изпадане въобще не стои дневен ред, а напротив – отборът ще бъде фактор в Трета лига – Югоизток. Приветствие отправиха още старши треньорът Николай Русев, както и новият му помощник – Николай Костов. Последният постави изключително амбициозна цел – след края на сезона поне един футболист на Несебър да заиграе в Първа лига.

Сред футболистите, които започнаха подготовка, имаше 7 нови. Павел Колев и Николай Дросев идват от Германия. Георги Маджаров за последно игра за разпадналия се Нефтохимик. Тодор Петров и Хидает Мустафа идват от Лудогорец. Стоян Вълчев се завръща в Несебър, след като бе част от Черноморец. След дълга контузия пък за Несебър отново ще играе Даниел Бенчев.

Досега Несебър се е разделил със Стилян Ангелов, Христо Иванов и Живко Димов. Последният сам е пожелал да напусне, тъй като е решил да смени попрището. До края на трансферния прозорец е възможно „делфините“ да се разделят с още двама, както и да привлекат същия брой футболисти.