Недялко Москов: Ферарио Спасов си е тръгнал, защото май са го пробили отвътре!

0
nesebar chernomoretz balchik 13

Директорът в Нефтохимик Недялко Москов коментира пред „Меридиан мач“ ситуацията във Втора лига. Ето какво каза той по-специално за скандала между Монтана и Царско село:

„В Царско село имат много солидни играчи като братята Миневи, футболист като Атанас Кабов, който трябва да е титуляр на „Герена“, вместо там да налагат чужденци, които ще си заминат след два месеца. Георги Минчев пък е нападател за отборите в Топ 3 на Първа лига.

Що се отнася до скандалите по оста Монтана – Царско село, мога да кажа, че на „Огоста“ си търсят оправдание за слабите резултати. Не могат да бият последния в класирането Добруджа, а се оплакват. И то не за първи път – не победиха Добруджа и през есента. Проблемни са им мачовете с по-слабите отбори.

Аз, ако имам милионен бюджет като техния и съм отговорен за резултатите на отбора и те са като техните, незабавно ще си подам оставката. Не знам при тях кой носи отговорност за трансферите на играчите, за назначаването на треньорите и спортно-техническата част. Панайотов ли е, Мадански ли е – не знам.

Знам, че две години имат бюджет от над 1 милион и не могат да влязат в Първа лига. И затова гледат да обвинят я Царско село, я някой съдия. Макар че съдиите доста често ги подпират.

Аз, докато бях в Несебър и трябваше да гостуваме в Монтана, съдиите ни режеха жестоко. Сега чувам, че треньорът Ферарио Спасов си е тръгнал, защото май са го пробили отвътре и защото самите те май са искали да загубят…“, смята Москов.