Национал отписа България в Лигата на нациите

0
-

Българският национал и играч на Арсенал Тула Михаил Александров не смята, че “лъвовете” ще се класират за Евро 2020 чрез новосформирания турнир Лигата на нациите. Както е известно, родните национали са в една група със съставите на Норваегия, Словения и Кипър, а мачовете започват в началото на септември.

„Доста време ми трябваше да го науча този формат. Беше ми много сложно. След това стигнах до заключението, че е доста трудно да се класираш през Лигата на Нациите. Това е още една възможност, но по-големите шансове на България са в квалификациите, не през Лигата на Нациите”, заяви пред “Домът на футбола” халфът, който в момента лекува тежка контузия.

Той коментира и въпросната травма. “Нищо необичайно не се е случило, нормален мач, откриване на първенството. Започнах като титуляр, играх повече от едно полувреме, после бях заменен. Всичко беше наред, но на другия ден се събудих с големи болки в коляното.

Вторият резонанс показа, че става дума за сериозна контузия, с лекарския щаб решихме да отида в Германия и ако трябва да ми влязат в коляното с една камера и да видим, дали всичко е наред. При резонанса има някакъв процент, който може да показва несъответствие. Отидох в Германия, но още при теста без камера ми казаха, че нещата не са добре и съм за операция. Вече съм близо две седмици след операция.

loading...
#
предишна статияХебър би Балкан за първа домакинска победа
Следваща статияНай-после: Самуилов става собственик на Ботев Пд