Нападател на ЦСКА-София сравни Люпко с Крушчич и отсече: Мачът с Левски е много важен!

0

Нападателят на ЦСКА-София – Томи Юрич сподели, че вече се чувства много по-добре физически и се надява да премине през контролите без проблеми.

„Очаквам с нетърпение втората част на подготовката, ще е много важна. Направихме добра подготовка в Турция, сега е втората стъпка, да играем мачове и да влезем в ритъм. Важно е да минем без контузии и да се подготвим за първия мач с Левски, защото е много важен за мен.

Аз съм много по-добре вече. За мен е много важно да минем през тези мачове без проблеми, само така мога да съм в добра форма за началото на сезона.

Първият мач беше добре, всички завършихме здрави, това е като цяло най-важното за тези мачове. Беше много добре за краката, победихме, което винаги е добре. Показахме някои неща, върху които работехме в десетте дни в Турция. Сега е време да отидем в Испания, мисля, че там имаме 3-4 мача, което е много добре“, сподели Томи Юрич.

„Трудно е да кажа. Той има различен стил, със сигурност. Люпко има своето име, своите успехи, биографията му говори сама. Милош е в различна позиция, той е готов да се учи, да се подобрява, да покаже, че е добър треньор. Има всички качества да го направи. Сега зависи от него да постигне добри резултати с нас и да покаже, че е добър треньор“, направи сравнение Юрич между Люпко Петрович и Милош Крушчич.

„Конкуренцията е добра през цялото време. Без конкуренция не можеш да се подобряваш. Това те кара да си под напрежение постоянно. За мен, за Али, за Ахмедов е добре“, завърши австралиецът.