Музеят на славата на ЦСКА отново отвори врати

0
-
-

Музеят на спортната слава на ЦСКА отново отвори врати. Ето какво написаха от ЦСКА-София на официалния си сайт:

Днес точно в 11:00 часа новият уредник на музея Христо Христов – Ицо Графа (Чичо Граф) посрещна първите посетители и държа пламенна реч пред всички.

Почетният президент на клуба Димитър Пенев бе сред най-видните гости, уважили церемонията. Той бе посрещнат с питка и мед и бурни аплодисменти от всички дошли на откриването. Легендата на ЦСКА зарадва най-малките армейци от Академията като им подари биографията си, заедно с картички разписани от него специално за всяко едно дете. Стратега приветства всички присъствавщи и пожела на Чичо Граф да разказва за още много не само стари, а и нови успехи на любимия ни тим.

Изпълнителният директор Пламен Марков също уважи събитието и приветства новия уредник на музея с „Добре дошъл“ като му пожела здраве и успехи. Той изказа специални благодарности на покойния Александър Манов, който дълги години съхраняваше историята и най-ценните реликви в храма на ЦСКА.

На събитието присъстваха децата от набор 2012 г. от школата, директорът на Академията и редица треньори и бивши футболисти на червените.

Работното време е от понеделник до петък от 10:00 до 17:00 часа, както и 4 часа преди всеки домакински мач на стадион „Българска армия“.

Входът за всички желаещи да се докоснат до славното минало на ЦСКА е свободен.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОЛЕКЦИОНЕРИТЕ:

Първите посетители ще имат възможността да си закупят единични бройки на рядък артефакт – LP (дългосвиреща голяма) винилова плоча „35 години ЦСКА Септемврийско знаме“ (от 1983 година) с автентичния коментар на култовия съдия и радиокоментатор Митко Чуков.

Плочата може да бъде закупена от администрацията на клуба, онлайн магазина или директно от музея на Армията на символична цена от 32 лева.

ОЧАКВАМЕ ВИ!