Музеят на славата на ЦСКА отново отвори врати

0

Музеят на спортната слава на ЦСКА отново отвори врати. Ето какво написаха от ЦСКА-София на официалния си сайт:

Днес точно в 11:00 часа новият уредник на музея Христо Христов – Ицо Графа (Чичо Граф) посрещна първите посетители и държа пламенна реч пред всички.

Почетният президент на клуба Димитър Пенев бе сред най-видните гости, уважили церемонията. Той бе посрещнат с питка и мед и бурни аплодисменти от всички дошли на откриването. Легендата на ЦСКА зарадва най-малките армейци от Академията като им подари биографията си, заедно с картички разписани от него специално за всяко едно дете. Стратега приветства всички присъствавщи и пожела на Чичо Граф да разказва за още много не само стари, а и нови успехи на любимия ни тим.

Изпълнителният директор Пламен Марков също уважи събитието и приветства новия уредник на музея с „Добре дошъл“ като му пожела здраве и успехи. Той изказа специални благодарности на покойния Александър Манов, който дълги години съхраняваше историята и най-ценните реликви в храма на ЦСКА.

На събитието присъстваха децата от набор 2012 г. от школата, директорът на Академията и редица треньори и бивши футболисти на червените.

Работното време е от понеделник до петък от 10:00 до 17:00 часа, както и 4 часа преди всеки домакински мач на стадион „Българска армия“.

Входът за всички желаещи да се докоснат до славното минало на ЦСКА е свободен.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОЛЕКЦИОНЕРИТЕ:

Първите посетители ще имат възможността да си закупят единични бройки на рядък артефакт – LP (дългосвиреща голяма) винилова плоча „35 години ЦСКА Септемврийско знаме“ (от 1983 година) с автентичния коментар на култовия съдия и радиокоментатор Митко Чуков.

Плочата може да бъде закупена от администрацията на клуба, онлайн магазина или директно от музея на Армията на символична цена от 32 лева.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

loading...
предишна статияШефът на скандалния Караджинов: Напускаме групата! Съдията ми вика за дузпа: „Как да я свиря, нали сте си уредили мача?“
Следваща статияНационал мисли да напуска Манчестър Юнайтед