Майк Тайсън се задъхва на тренировките

0
Mix Collage 21 Mar 2024 07 56 PM 5761

На 20 юли ще се проведе уникален боксов мач между популярния блогър Джейк Пол и легендарния Майк Тайсън.

И това е една от онези битки, за които дори преди няколко години би било невъзможно дори да си помислим като за шега. Но реалността е, че 27-годишният блогър и 57-годишният бивш световен шампион (Тайсън ще бъде на 58 по време на битката) решиха да споделят ринга. Фаворит е блогърът, който има само 10 професионални битки.

Джейк е с 31 години по-млад от великия Майк и това може би покрива цялата разлика в техниката, и професионалните умения между противниците. В последните дни Тайсън не спира да показва, че тренира усилено преди битката. ‘Железния’ показа как тренира с топка, а феновете се притесниха, че той няма въздух.

Факт е, че Тайсън се задъха сериозно, въпреки че тренира само 20 секунди с топката. Да, Майк е почти на 60 години, да, имаше здравословни проблеми и да, състоянието на Майк отдавна не е това, което беше в пика на Железния Майк. Но все пак Майк Тайсън си е Майк Тайсън.

Един от най-великите боксьори в историята на този спорт, въпреки че е на тази възраст, уменията и техниката на Тайсън не са изчезнали. Дали обаче ще може да се справи с младока ? Как мислите?