Мъри не е просто треньор в Левски (ВИДЕО)

0
Снимка: levski.bg
-
-

Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков – гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов той разкри, че Станимир Стоилов е не просто старши треньор, а мениджър и рамо до рамо управляват клуба.

„За тези 6-7 месеца погледнах във всяко кътче и видях кое върви и кое не върви. Не мисля, че в момента има по-добър от нашия сайт. Това е неразорана нива, но с оглед потенциала, който има клубът. Имам идеи. Ще искам от маркетинг специалистите, от телевизията много по-усърдна работа, но за мен те са най-добрите в България. Умея да нося отговорност. Виждам къде куцаме, но направихме и много добри неща. Тази любов на хората трябва да бъде канализирана.

Станимир Стоилов не е старши треньор, той е главен мениджър. Истината е, че с него рамо до рамо управляваме клуба. Имаме потенциал, ще подобряваме и приложението. Трябва да е платено, с малка цена, но да има нещо ново. Различни събития, пикантерии. Хората се радват, обичат си клуба. Ние трябва да отговорим на очакванията им. Постигнахме страшно много, време е да се усмихнем“, заяви Ивков в „Студио Дерби“ на KotaSport.com.

loading...