Иво Ивков пред KOTASPORT: Доникъде не са стигнали нещата с “Герена”! Калпава работа с големи мащаби (ВИДЕО)

0
Снимка: levski.bg
-

Изпълнителният директор на Левски – Иво Ивков – гостува в “Студио Дерби” на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов той говори по най-актуалните теми около столичния гранд. Една от тях бе клубният стадион “Георги Аспарухов” и по-конкретно евентуалното изграждане на козирка на Сектор “А”.

“Доникъде не са стигнали нещата с “Герена”. Трябва ни стратегически инвеститор. Трябва задължително да изградим козирката. Проблемът е заварен. За мен това е калпава работа в клуба с големи мащаби. Заявили сме приоритетите си пред държавата. Не мога да кажа, че имаме положителни отговори или отхвърляния. В момента клубът не може да финансира този мащабен проект. На първо време искам да разширим клубния магазин. Той се пука по шевовете.

Предстои да пуснем юни месец новите екипи. Вярвам, че ще има изключителен интерес.

Строителството на Сектор “А” трябва да бъде завършено. Задължително е държавата да помогне, като се има предвид посещаемостта. Това е обществен феномен. Държавата трябва да помогне не само на Левски, а и на другите клубове. На някои вече помогна. Ако броим някои собственици какво са правили, това не го броя за помощ, а напротив”, коментира Ивков в “Студио Дерби” на KotaSport.com.

loading...
#
предишна статияДецата на Арес спечелиха Купа Възраждане
Следваща статияМъри не е просто треньор в Левски (ВИДЕО)