Люси Киров: Който иска Брахими, ще трябва да извади някой лев! В клуба има нужната стабилност

0
pomorie botev galabovo 29

Треньорът на Нефтохимик Людмил Киров призна, че агресията, която отборът му е демонстрирал в мача срещу лидера в класирането на Втора лига – Пирин (Бл), е била част от стратегията му за мача.

„Наясно съм със силните страни на футболистите на Пирин. Познавам и Карачанаков, и Спас Георгиев, и Станоев… Моите момчета бяха длъжни да влизат по-здраво, за да им покажат, че за нас победата е изключително важна. Всички картони бяха заслужени. В края се получи истинско опълчение. Имаше и греди, и спасявания на нашия вратар Орлинов, за което го поздравявам. Определено вече сме нов отбор. Не ми трябваше много време да преценя, че Мохамед Брахими може да ни помогне. За нивото на Втора лига той със сигурност е сред най-класните в цялата дивизия. Млад е и ще се развива. Сега някой, ако го иска, ще трябва да извади някой лев“, коментира Киров пред „Мач Телеграф“ вчера.

„Времето ще покаже дали ще се спасим. Ще се борим до последно. Трябва да успеем, защото това ще отвори нови хоризонти и пред мен, и пред футболистите. В момента в клуба има нужната стабилност“, добави още треньорът.

loading...
0 0 vote
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments