Любо съсипа от критики роден футболен съдия

0
liuboslav penev 2
Снимка: facebook.com/fchebarofficial
-
-

Наставникът на Хебър Любослав Пенев бе доволен от представянето на тима му срещу Левски, въпреки загубата в даденото от съдията продължение.

“Представихме се много добре, продължаваме в тази линия. Искам да поздравя момчетата, защото направихме много добър мач. Загубихме в последната минута, но това е част от играта. Много е важно да играем правилно, ако го правим, нещата ще се случат. Головете носят точки, така че трябва да ги добавим. Сега има пауза, трансферният период приключва. Хубаво е, че няма да имаме официален мач”, каза Пенев.

Любо се върна и към предишния мач на тима му срещу Локомотив (Пловдив), когато специалистът не бе доволен от съдийството на Валентин Железов.

“В предишния мач имаше поръчково съдийство или много некадърен съдия. Защо този човек не си позволи да свири така срещу Левски или ЦСКА. Сигурно защото ще го напляскат по дупето с дебели тояги. Нищо, ще издържи яко момче е. Това са единствените съдии в света, които играят с надпис “пари” на гърба си”, каза още Пенев.

loading...
#
предишна статияРоналдо: Ако не беше поведението на публиката, нямаше да успеем
Следваща статияКостов: Футболът е такъв вид спорт, че не знаеш кога ще вкараш гол