Любо съсипа от критики роден футболен съдия

0
liuboslav penev 2
Снимка: facebook.com/fchebarofficial

Наставникът на Хебър Любослав Пенев бе доволен от представянето на тима му срещу Левски, въпреки загубата в даденото от съдията продължение.

“Представихме се много добре, продължаваме в тази линия. Искам да поздравя момчетата, защото направихме много добър мач. Загубихме в последната минута, но това е част от играта. Много е важно да играем правилно, ако го правим, нещата ще се случат. Головете носят точки, така че трябва да ги добавим. Сега има пауза, трансферният период приключва. Хубаво е, че няма да имаме официален мач”, каза Пенев.

Любо се върна и към предишния мач на тима му срещу Локомотив (Пловдив), когато специалистът не бе доволен от съдийството на Валентин Железов.

“В предишния мач имаше поръчково съдийство или много некадърен съдия. Защо този човек не си позволи да свири така срещу Левски или ЦСКА. Сигурно защото ще го напляскат по дупето с дебели тояги. Нищо, ще издържи яко момче е. Това са единствените съдии в света, които играят с надпис „пари“ на гърба си”, каза още Пенев.