Лудогорец пуска в продажба и последните билети за Еспаньол

0
Снимка: ludogorets.com
-
-

Поради огромния интерес към мача с Еспаньол от Лига Европа на 24 октомври от 19,55 часа, ПФК Лудогорец пуска в продажба за своите фенове билети за сектор „Г“. Входните талони за останалите сектори са изчерпани, като остава минимално количество за трибуна „Моци“. Билети за сектор „Г“ в момента се продават на клубната база на цена от 10 лв.Лудогорец приема и заявки за билети от България и чужбина на мейл tickets@ludogorets.com
Клубът напомня, че привържениците имат възможност да си закупят входни талони и за последния двубой на шампионите в група Н на „Лудогорец Арена“ – срещу Ференцварош на 12 декември.
Клубът напомня, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда.
Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Бланките могат да бъдат намерени на касите на „Лудогорец Арена“ и трябва да бъдат попълнени стриктно, за да се улесни пропускателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.