Левски убедил Краев за нов договор с 4 коза

0
andiran kraev
Снимка: levski.bg
-
-

Левски на 90 процента ще задържи с нов договор халфа Андриан Краев. Контрактът на национала, който прави страхотен сезон, изтича в края на сезона. Двете страни имаха търкания по време на преговорите, след като стана ясно, че Лудогорец има интерес към Краев. „Мач Телеграф“ съобщава, че „сините“ са успели да убедят Анди да преподпише с 4 коза. Първо са му предложили двойно по-висока заплата. Второ – капитанската лента, която винаги да стои на ръката му. Трето – споразумение за продажба в чужбина, ако клубът получи оферта от фиксирана сума, която не е висока, а самият футболист каже „да“ за трансфер. Тук говорим за джентълменско споразумение, а не такова, вписано в договор. Четвърто – „сините“ са прибегнали до казуса „Тодор Неделев“. По-конкретно от „Герена“ са обяснили на Краев, че ако отиде в Лудогорец, съдбата му ще бъде същата като тази на бившата звезда Ботев Пловдив. Припомняме, че халфът, който играеше страхотно в Коматево, отиде в Разград в началото на годината, а оттогава почти не играе. Пропадането му костваше и мястото в националния отбор на България. Босът на Левски Наско Сираков обяснил на Краев, че в Разград не го искат заради качествата му, а защото имат нужда от българи, за да изпълнят изискванията за картотекиране и ако отиде там, ще бъде твърда резерва, а ще играят чужденци. На „Герена“ се говори, че последният коз на „сините“ е бил най-убедителен за очаквания нов договор на Краев.

Вероятно много скоро Левски ще обяви официално подновяването на договора на Анди Краев. Същото важи и за този на Кристиан Димитров, който също е в напреднали преговори, а те са положителни.

По-различна е ситуацията със защитника Жереми Петрис. Той отхвърли първото предложение за нов договор с Левски и поиска абсурдно висока заплата. Наскоро обаче французинът поднови разговорите си с Левски, но вече не е толкова сигурно дали „сините“ въобще искат Петрис да остане в тима и през следващия сезон. Французинът демонстрира много слаба форма от началото на кампанията, която започна с контузия. Онзи ден именно той носи най-голямата вина за головете на Крумовград.

loading...