Левски се размина и с румънския голмайстор

0
denis alibek 1
CSU Craiova - Steaua 1-2, CAMPIONAT 2016-2017, ETAPA 24, RETUR, SEZON REGULAT, 18.02.2017, STADION Turnu Severin, Foto : Cristi Preda

Окончателно пропадна още един от смятаните съвсем доскоро за сигурни трансфери в Левски. Става въпрос за преминаването на нападателя Денис Алибек, който до края на миналия сезон носи екипа на румънския Астра Гюргево.
Медиите в Румъния не спираха да пращат местния национал на „Герена“, като сделката за него се движеше от импресариото Джовани Бекали. По информация на GONG, лично наставникът на „сините“ Петър Хубчев се е отказал от него. Алибек е имал две конкретни оферти през май. Едната е била именно от Левски, другата от гръцки тим. Той бил склонен да премине на „Герена“ и отхвърлил гръцкото предложение. Сега се очаква все пак да смени клубната си принадлежност, но да премине в Турция.
Именно в тази страна той ще се събере с наставника Мариус Шумудика, с когото станаха шампиони на Румъния при престоя си заедно в Астра. Специалистът е приел офертата на турски тим и ще заведе Алибек със себе си там.