Левски пусна в продажба билетите за Етър

0
levski fenove

Левски пусна в предварителна продажба билетите за мача с Етър,информира официалният сайт на сините. Домакинския мач на „Левски“ срещу „Етър“ е от 15-ти кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 6 ноември, сряда, от 15:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Пропуски се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор „A“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (06.11.) билети ще се продават на касите пред Сектор „A“ и на улица „Тодорини кукли“ №47 от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Входовете на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат отворени в 14:00 часа. Напомняме Ви, че внасянето на храни и напитки на стадиона е забранено!

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК „Левски“, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу „Етър“ отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор „A“ – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор „A“.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Обръщаме специално внимание на привържениците в Сектор „А“, че на полувремето на двубоя към официалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

При влизане за двубоя отворени за привържениците в Сектор „А“ ще са входове 2 и 3.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор „A“ – 15 лв. (Блок 5, 6 и 7), 17 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 77 лв. (VIР – достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор „В“ – 10 лв.

Сектор „Б“ – 7 лв.

Сектор „Г“ – 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор “Г” два часа преди началото на мача.