Левски подписал с Даниел Наумов

0
daniel naumov
Снимка: facebook.com/fcCSKA48
-

“Левски” си е осигурил първо ново лятно попълнение. “Сините” са подписали предварителен договор със стража на ЦСКА 1948 Даниел Наумов, съобщава “24 часа”. Това се е случило преди няколко седмици. Наумов ще бъде представен като нов играч на “Левски” дни след края на сезона – в началото на юни.

Вратарят ще премине на “Герена” като свободен агент. Договорът на стража, който стигна и до националния отбор, с ЦСКА 1948 изтича в края на сезона, а той отказва да го поднови. Точно това е причината от новата година вратарят да не играе за настоящия си тим в мачовете от т.нар. роден елит.

Преговори между Наумов и “Левски” са водени още през изминалия трансферен прозорец. “Сини” и “червени” обаче не се разбират за финансовите параметри по сделката и затова тя пропада. Вратарят е имал предложения и от други тимове, дори чуждестранни, но отказва, защото никъде не могат да му обещаят, че ще играе редовно. Наумов е взет на “Герена” за заместник на сигурния напускащ Пламен Андреев. Към 19-годишния бивш капитан на “сините” има няколко оферти от чуждестранни клубове, а ръководството на “Левски” планира да го продаде срещу немалка сума.

Спрягат и бивш нападател на Левски за заместник на Костов