Краев: Желанието ми е да остана в Левски

0
levski andrian kraev asimi fadiga
Снимка: levski.bg

Андриан Краев сподели, че отборът на Левски е показал характер при победата над Славия с 2:0. Капитанът сподели, че желанието му е да остане в Левски.

“Изключително важна победа за нашия отбор. Много трудна, много битка имаше, себераздаване. Показахме характер, което е най-важното в такива мачове. В защита не допуснахме кой знае какви ситуации”, започна Краев.

“Това може би бе разковничето на мача. Този пропуск и веднага ние вкарахме. Казахме си на полувремето, че задължително трябва да търсим втори гол, за да приключим мача и да ги обезкуражим”.

“Показахме колектив, това е най-важното. Показваме и характер, за да взимаме всички тези мачове и мисля, че тази година съдбата ще е с нас”.

“Вече идват сериозните мачове. Тук ще се види кой, кой е и се надявам да покажем шампионски манталитет и да покажем, че сме готови да бъдем шампиони”.

“Не искам да коментирам. Водим преговори. Цялото напрежение се вкарва от медиите, защото форсират нещата. Имам договор до лятото, така че не бързам много. Като се договорим, ще подпиша. Желанието ми е да остана в Левски”, добави полузащитникът.