KotaSport TV: Вили Вуцов: Цял сезон терор, убиха ни! Явно аз преча, нещата вървят към раздяла

0
velislav vucov

Вили Вуцов намекна, че ще се раздели с Янтра Габрово и няма да подпише нов договор с клуба. Настоящият му изтича на 30 юни. Това той стори след равенството 2:2 срещу Черноморец в Бургас в последния мач от сезона.

„Трябваше да има заслужена победа за нас. Нас ни убиха. Цял сезон ни убиха. Днешното съдийство – нямам коментар. И тази дузпа – тя е за международния съд в Хага. В последната минута този картон, който ми показаха… То има фал, то не е за говорене. Това терор срещу нашия отбор цял сезон. На мен ми е мъчно само за едно нещо – веднъж казах кой е виновникът и целият клуб, всичките… Не се изляха, ама ми правиха забележки. А нито веднъж някой от клуба не ме подкрепи като говорих цяла година, като ни тровиха, съгласявахме се, една жалба не пуснахме. Хубавото е, че сезонът свърши. Ощетени сме с около 20 точки, поне“, заяви Вуцов.

„Аз нямам договор. Моят договор с Янтра изтича на 30 юни. След два дни ще е ясно оставам ли, не оставам ли. По-скоро нещата вървят към раздяла. Не мога така да продължавам. Това не е по моя афинитет. Така не може да се продължава. Явно аз преча. Съмнявам се, че ще има промяна във футбола в България“, завърши Вуцов.

Вижте цялото интервю в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!