KotaSport TV: Лъчо Петров: Левски е най-обичаният отбор! Скоро ще има план за решение на проблема с НАП, феновете да са спокойни

0
Снимка: levski.bg

Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet – Лъчезар Петров – даде интервю за KotaSport.com. Той не взе отношение по отношение на предстоящата селекция на „Герена“, като заяви, че това е от компетенцията на спортно-техническото ръководство на клуба. Петров обаче разкри, че от компанията

„По отношение на селекцията – това са въпроси, които трябва да зададете на спортно-техническото ръководство. От Palms Bet, като генерален спонсор, продължаваме да сме плътно зад тях и да подкрепяме всички техни инициативи. Помагаме с каквото можем. Отворени сме за всякакъв вид дискусия. Това са неща, които тепърва ще се обсъждат между нас и ръководството на клуба и да се вземат решения“, заяви Петров, който говори и за дълговете към НАП.

„След Общото събрание ръководните фактори казаха какво е положението. В момента се водят разговори. Тези неща имат нужда от спокойствие, за да бъдат решени по правилния начин. Вярвам изцяло в ръководството на Левски, че ще намери най-добрия начин за решаване на този казус. Естествено, че феновете на Левски могат да бъдат спокойни дотолкова, доколкото в момента ръководството работи активно по този въпрос. Това е на дневен ред. Вярвам, че съвсем скоро ще има план за решение на този проблем“.

„Със сигурност, както всяко едно нещо, да сме генерален спонсор на Левски има и плюсове, и минуси. Плюсовете обаче със сигурност са много повече. Левски е най-голямата марка, най-обичаният отбор в България, така че за нас е привилегия да сме част от клуба. Сътрудничеството ни продължава в сроковете, които заложихме още преди вече над 3 години, а от преди 2 сме и генерален спонсор. Има си ясни срокове в договорите. До момента и двете страни изпълняват по прекрасен начин задълженията си. Вярвам, че това е ползотворно сътрудничество и за двете страни“, каза още Лъчезар Петров пред камерата на KotaSport TV. За финал той говори и за партньорството между Palms Bet и LALIGA, като днес в София бе Гайска Мендиета. Преди това на родния територия бе и Фернандо Мориентес.

Вижте цялото интервю с Лъчезар Петров в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!