Кобрата с кървав нокаут и велика победа в САЩ! (ВИДЕО)

0
980x551 1550837226
-

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев (вече 27-1, 14 KO) записа най-трудната, но и най-сладката си победа на професионалния ринг, след като успя да нокаутира в 7-ия рунд румънския здравеняк Богдан Дину (вече 18-2, 14 KO) в кървава драма на ринга в култовата зала “Хангара” в Коста Меса, Калифорния (САЩ).Кобрата имаше изключително трудни моменти в тези 7 рунда. Кубрат Пулев получи много тежка аркада в 4-ия рунд и премина през период, в който Богдан Дину доминираше и бе поставил българския боксьор в тежка ситуация. Българинът за пореден път демонстрира огромния си характер и от 5-ия рунд пое изцяло контрола над битката.

В 6-ия рунд доминацията на Кобрата бе огромна и за Дину бе трудно да е равностоен съперник.

Развръзката дойде след 2:40 минути в 7-ия рунд, в който Кубрат Пулев прати съперника в нокдаун два пъти преди да дойде и нокаута. При първия нокдаун имаше и спорен момент, в който Кобрата удари зад главата Дину, за което му бе отнета точка. Това не притесни Кобрата и той продължи да мачка като танк на ринга своя съперник.

За Кубрат Пулев това бе 27-а победа в 28 мача на професионалния ринг и 14-а с нокаут. Тя дойде в първия двубой на Кобрата на американска земя в дебюта му като част от промоутърската агенция Top Rank.