Кметът на София: И аз, като всички български фенове, страдам от решението на БФС и състоянието на българския футбол

0
vasil terziev
Снимка: facebook.com/VassilTerzievZaSofia
-
-

Новият кмет на София – Васил Терзиев – обяви, че желанието на футболните фенове да изразят своето мнение за състоянието на българския футбол. Ето какво написа той на профила си във Фейсбук:

Подкрепям желанието на футболните фенове да изразят своето мнение за състоянието на българския футбол. Протестите са знак, че в последните години футболът в България не се развива на нужното ниво и има нужда от промяна. Като кмет на София и като човек, който обича футбола, бих искал в София да се провеждат футболни срещи, на стадионите да има публика и в същото време да бъдат гарантирани сигурността и реда в нашия град.

Съгласувах провеждането на шествието и протеста на феновете и се обръщам към всички да изразяват мирно своите позиции. И аз, като всички български фенове, страдам от решението на БФС и състоянието на българския футбол.

Във връзка с провеждането на футболната среща между България и Унгария се въвежда и промяна в организацията на движение около Националния стадион. Повече информация в първия коментар.

loading...