Кикбокс легендата Бадр Хари се завръща в екшъна на Glory

Badr Hari
-

Кикбокс легендата Бадр Хари се връща в екшъна на Glory, обявиxa MMAFighting.com Лошото момче от Мароко се изправя срещу ветеран в лицето на Джеймс Максуийни. Битката между двамата ще бъде главна среща на 88-то издание на престижната бойна верига, което ще се проведе на 9-ти септември в Париж, Франция. Впоследствие информацията бе потвърдена и от организаторите на галата.

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'QUALIFICATION GLORY GRAND PRIX GLORY88 HEAVYWEIGH FIGHT HARI VS MCSWEENEY SEPTEMBER 9 DOME DE PARIS JOIN THE PRESALE VISIT GLORYKICKBOXING.COM'

Победителят от битката ще получи правото да участва на турнира в тежка категория, който GLORY планират през декември. Хари няма победа на ринга от 8 години, но въпреки това не планира да спре.

Бадр е с рекорд 106-16-2-3 на ринга и е в серия от 4 поредни загуби. За последно Бадр се би с Алитър Овърийм в края на 2022 година. Хари загуби с решение на съдиите, но Овърийм се провали на допинг теста. Така победата му беше отменена.

Хари записа 4 загуби в GLORY и 3 несъстояли се битки. Te бяха срещу Овърийм, Хесди Гергес и Аркадуш Вжозек. За последно Хари победи Исмаел Лондт през 2015 година в Грозни, Чечня. Бадр печелеше по точки всички свои срещи в GLORY, но или се контузваше, или биваше нокаутиран.