Къде ще продължи кариерата си голмайсторът на Хебър? Ето какво разкри мениджърът му

0
georgi nikolov
Снимка: facebook.com/fchebarofficial

Къде ще продължи кариерата си Георги Николов от Хебър? Младежкият национал е желан силно както от Ботев Пловдив, така и от турския Коняспор и унгарския МОЛ Фехервар. Маджарите дори вече го броят за сигурно ново попълнение. От Коня обаче сложиха най-много пари на масата до момента – 250 хиляди евро. Затова и се наложи ръководството на жълто-черните да вдигне предложението си. Мениджърът на Николов Мирчо Димитров заяви, че още днес може да има развитие по трансфера на тарана.

„Истината е, че има официални оферти от тези три отбора за Георги Николов. Сега всичко е в ръцете на Хебър. Ръководството на клуба ще избере това, което ги устройва най-много. И ще ни каже с кой от трите Георги Николов и аз да преговаряме. Очаквам до ден-два да има развитие по неговата продажба. Накъдето ни кажат, натам тръгваме.

Информациите, че вече е подписал с Ботев, обаче не са верни. Във вторник той тренира с Хебър“, заяви пред „Тема Спорт“ мениджърът Мирчо Димитров. Все пак се очаква да парафира точно с жълто-черните.