ИЗВЪНРЕДНО: Левски се оглежда за нов треньор! Обсъждат интересни имена

0

Левски вече се оглежда за нов треньор. След поредното признание на временния наставник Георги Тодоров, че не знае точно докога ще издържи в този стил на работа и без резултати, от „Герена“ са принудени навреме да търсят специалист, който да бъде постоянно назначение, съобщава „Тема спорт“. След поражението от Славия с 0:1 в „Овча купел“ Тодоров отново намекна, че може да си тръгне, въпреки че се ползва с доверието на ръководството.

Първо в KOTASPORT: Взет за лидер в Левски пак се счупи! Отиде в Сърбия

„Почти във всеки мач правим глупости и допускаме леки голове. Не знам докога ще изтърпя това обаче. Губим пореден мач по изключително наивен начин. Липсват ни майсторство и опит, не агресия“, каза той.

Обсъждат се варианти с Живко Миланов или някой от другите настоящи помощници Димитър Телкийски и Тодор Симов, но с оглед голямата вероятност Левски тепърва да слиза още в класирането, е по-възможно да се заложи на доказано име. В момента сините са на девето място, но им предстои много тежка програма. Собственикът Наско Сираков каза наскоро в интервю за БНР, че е готов да хваща басове, че Тодоров ще остане на поста си до Нова година, но ситуацията вече взе да излиза извън контрол, а търпението на публиката започва да се изчерпва и са необходими промени. Нов треньор обаче едва ли би се съгласил да поеме нещата в движение при неясното финансово бъдеще пред клуба, а и чисто спортно-технически пред тима няма перспектива скоро да заприлича на отбор поради непрекъснатите кадрови проблеми.

Шефовете на Левски привикват футболистите на килимчето

Повече от ясно е, че следващият треньор на Левски ще бъде българин, и то с ниски финансови претенции. Клубът дължи голяма сума на последния треньор Петър Хубчев и неговите асистенти.

Наскоро изпълнителният директор Павел Колев заяви, че след като е преглеждал документите, е установил, че в последните години абсолютно всички наставници са измъквали неустойки от Левски. Гошо Тодоров почти сигурно ще остане на работа в детско-юношеската школа на клуба.

loading...