Иво Тренчев: Малко плахост има, но ще продължим да работим

0
ivo trenchev (3)

Иво Тренчев остана доволен от победата на Пирин срещу Хебър с 2:1, но не и от играта.

“Този мач с Левски ни направи по-уверени, по-добри. Да вярваме, че ако се трудим на терена, ако сме подредени, ще можем да разчитаме на успех срещу отбори, които са от 7-о място надолу. Без голове няма да стане. Първото полувреме беше по-доброто. Стояхме добре, можеше да осъществим по-добри контраатаки. Малко плахост има, но ще продължим да работим. През второто полувреме беше по-нервно с оглед това, че поведохме и накрая гледахме да задържим резултата и футболните достойнства бяха по-малко. Радвам се за момчетата. Тази победа ще има стойност, ако успеем да се преборим с Крумовград“, сподели Тренчев.

„През паузата нямахме кой знае колко време да работим. Малко физически ги натоварихме да се подредим като отбор и ако спазване тактическа дисциплина, нашите моменти ще дойдат. Все пак сме гости. Хебър победи Ботев, беше на крачка да победи Локомотив Пловдив, равен с ЦСКА. Много добър отбор с много добър треньор като Любо. Тази победа трябва да ни даде увереността, че победихме стойностен отбор. Това е пътят – да се трудим и да се надяваме“.

Има накъде да се повдига физическото ниво. Има момчета, които влязоха по-късно. Ще настъпи умора, наказания.

Пак имаше тактическа грешка при изравнителния гол. Той се беше залепил за играча. Компенсира с този хубав гол и прекърши Хебър. Радваме се за тези три точки