Иван Колев: Не трябва да се заблуждаваме! Ще има развитие по селекцията

0

Старши треньорът на Локомотив (София) – Иван Колев – сподели мнението си за победата с 1:0 над Локомотив (Пд).

„Изключително важна победа. Поклон пред футболистите и прекрасната им работа на терена. Заслужават уважение.

Перфектна работа на футболистите. Изключително дисциплинирани и отговорни. Опитахме да разузнаем съперника. Това е един от най-добрите отбори в България. Надявам се, че се видя, че неутрализирахме силните им страни.

Много голяма роля изигра ранното попадение. То даде импулс на футболистите, вероятно и те си повярваха повече.

Те направиха 4 агресивни смени, с които промениха поведението си на терена. Радвам се, че с нашите следващи смени се върнахме отново в мача и реално второто полувреме не си спомням да имат положение, което означава, че сме си свършили работата.

Доста от нашите момчета идват от първенството от „Б“ група, което съвсем различно. Трябва им време да се адаптират. Днес показаха, че има израстване в това отношение. Надявам се това да продължи. Не трябва да се заблуждаваме. Трябва много внимателно да анализираме и да търсим още резерви.

Благодаря на феновете, които бяха 12-ят ни играч. Усещахме тяхната подкрепа. Почувствахме се все едно сме си на нашия стадион.

Ще има развитие по селекцията. Работи се много сериозно. С ръководството много сериозно отсяваме всичко, което ни се предлага. Търсим хората, които ще са подходящи за физиономията, която искаме да изградим“, коментира Колев.

loading...
предишна статияЛоко (Сф) взе „железничарското“ дерби с адашите от Пловдив (ВИДЕО)
Следваща статияТунчев: Не играхме футбол – накъсвания, лежане… Свикнали сме някой те побутне, паднеш, свирнат ти фалче