Илиан Илиев: Най-лошата ситуация! Най-добре беше срещу ЦСКА да играем в София и пред публика

0
ilian iliev
-
-

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев – сподели мнението си за драматичното отпадане от турнира за Купата на България. „Моряците“ бяха отстранени от Лудогорец в полуфиналите на надпреварата след изпълнение на дузпи.

„Когато стигнеш до дузпи, малко късмет, майсторство, самочувствие, което видяхме, че те имат повече. Не успяхме да преминем напред. Най-лошата ситуация – да играеш продължения и да отпаднеш на дузпи. От друга гледна точка футболистите повярваха, че можем да победим и отстраним Лудогорец. Опитахме. За съжаление при дузпите нямахме малко шанс. Не бяхме сме готвили за дузпи. Единствено се бяхме готвили да изравним победите и оттам-нататък каквото се случи.

Малко прегоряхме. Тук изиграхме добре мача. Получи се интересен двубой. По-тежко е в такава ситуация.

При изравняването подценихме ситуацията. Важното е, че вкарахме втори гол и влязохме в продълженията. Мога само да поздравя футболистите. При рулетката на дузпите не успяхме.

Надяваме се да се преборим за Европа. Надяваме се в следващите мачове да играем още по-добре. В момента е важно да се възстановим физически. Имаме наказани, дълго пътуване.

Най-добре беше да играем в София и пред публика. Понякога публиката внася напрежение в домакините“, коментира Илиев.

loading...