Илиан Илиев: Конгресите минаха, продължаваме по същия начин! Левски са във възход – и като резултати, и като игра

0
Снимка: chernomorepfc.bg
-
-

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев – сподели мнението си за загубата с 0:1 от Берое, с която тимът му отпадна от турнира за Купата на България.

„Не ни достигна да сме по-концентрирани в завършващата фаза през първото полувреме. Второто играта се поизравни и едно статично положение реши мача. Стана и по-лошо, че загубихме и мач, и Леандро. Ако погледнем по-дълбоко, може би и пейката. Видяхте какви хора влязоха за Берое, докато при нас са повече млади момчета, не са лоши футболисти, но нямат опит. И това донякъде повлия. Не можахме да реагираме със смените, макар че някои от малките се включиха добре.

Доста пътувания ни се събират и мачове начесто. Сега ни предстои мач с Левски. Който е правил програмата, можело е да бъде малко по-гъвкав и да помисли, че Стара Загора е на 5 часа от Варна и ще се приберем в 3 часа сутринта и след 2 дни имаме мач. Малко трябва да се мисли. Минаха конгресите, ние продължаваме по същия начин. Не се мисли.

Радвам се малките. Някои от тях си извървяха пътя. Във футбола, когато няма резултат, никой не го интересува кой е играл.

Малко късмет при жребия нямаш ли, трудно можеш да спечелиш трофея. Откакто сме се върнали в Черно море, имаме едно домакинство и то срещу Левски. Миналата година ЦСКА, сега Берое.

Левски са във възход – и като резултати, и като игра. Очаква ни труден мач. Няма ни ги доста основни футболисти. Надявам се публиката да ни подкрепи и да стане хубав мач“, коментира Илиев.

loading...