Християн Петров: Чувствам се готов да бъда лидер в ЦСКА! Моята мечта е Реал Мадрид

0
cska sofiq cska 1948 hristiqn petrov
Снимка: cska.bg
-
-

Защитникът на ЦСКА-София – Християн Петров – получи награда за играч на кръга XVII кръг на efbet Лига, в който отбеляза гол за победата с 4:1 над Крумовград.

„Радвам се, че за първи път печеля този приз за играч на кръга. Мога да обещая само още по-добри игри. Чувствам се готов да бъда лидер в ЦСКА. Още ми е рано за капитанска лента. Треньорите ще кажат кога ще стана капитан на отбора.

Според мен някой път е нормално да има спад в играта. Не всеки отбор държи едно ниво. Най-важно е да си печелим мачовете и да взимаме по три точки.

Започнахме трудно, но след това показахме своите качества. С отбора се подготвяме по най-добрия начин за Етър, който има добри стойности, но играем на „Армията“ и трябва да покажем най-доброто си лице. Искаме да завършим с победи.

За нас най-важното е да се представим добре, да зарадваме публика. С Лудогорец е последен мач преди реконструкцията. Най-важно е да се представим добре и да победим Лудогорец.

Момчетата се опитват да говорят английски. На Кордоба му беше трудно. В момента се разбираме много добре. Партньорството ни става все по-добро и по-добро.

Доста силно казано е, но моята мечта е Реал Мадрид, фен съм на този отбор. Поласкан съм, че медиите в Нидерландия ме сравняват с Върджил ван Дайк. Аз не мога да кажа такова нещо.

Нямам представа за интерес от Нидерландия. Това си говорех с моя агент. Концентриран съм върху ЦСКА. Гледам да съм фокусиран на 100%.

Не сме имали време да коментираме протеста и събитията преди България – Унгария. Нямам коментар. Не е хубаво да се случват такива работи“, заяви Петров.

loading...