Гриша Ганчев иронизира жестоко Михайлов, разкри за скандал с шефовете на Лудогорец и „белия балет от Овча купел“ (ВИДЕО)

0
Снимка: cska.bg
-
-

Доскорошният съсобственик на ЦСКА-София – Гриша Ганчев – говори за ръководството на БФС. Той разкри, че имал скандал с шефовете на Лудогорец по време Изпълком на футболната ни централа, когато е трябвало да се приеме правило за задължително участие на трима млади футболисти в отборите, които да играят по 90 минути.

„Огромна е разликата между предходното и сегашното ръководство на БФС. Това ръководство ги знае работите, сегашното. Много се дразня на някои хора, които постоянно търсят по вола теле. Ще ги сменяли, не знам си какво. По моите прогнози, след 2 години ще има смяна. Но ще дойде малкият Михайлов, защото той вече ще е подготвен. Дано направи и деца, че след това пък те да наследят него. Да се успокои футболната общественост – ще има смяна на поколенията. И какво им пречи лицето? Я го виж!“, каза с огромна ирония Ганчев.

„Аз преди 10 години, когато говорих, те ми се смееха и казваха, че съм ненормален. Не, аз сега на тях се смея. Ето, ръководител първа класа – УЕФА, ФИФА, ФАФА, навсякъде е уважаван и оправя нещата. Човекът не иска да говори с хора. Навремето немският крал защо е говорил на немски само с конете си и не е искал да се вижда с хора? Ето го! За какво трябва? Погледни какви капацитети около него“, продължи в същи стил бизнесменът.

„Още аз като напуснах беше светнала лампата. Ние 6 месеца преговаряме да почнат в отборите да се слагат по трима играчи до 21 години, да играят по 90 минути. Значи ти трябва да имаш картотекирани 7-8 такива футболисти, защото някои се контузват. Събираме гласове в Изпълкома. Аз ги следя този как ще гласува, онзи как. Опираме до два гласа. Единият на сливенския разбирач и другият беше на белия балет от „Овча купел“. Сядаме и се започва предложението. Скандали между мен и ръководителите на Делиормана по време на Изпълкома. Аз не съм мислил за европейски футбол, аз това, аз онова… Викам, ОК. Аз си мисля само за нашия селски футбол, защото съм си от село. И другото нещо – те си направиха тънка сметка, че аз имам такива подготвени играчи, млади и да не би да ги прее.а. Гласува се това нещо. Взима се вече решение. Белият балет става и казва: „Няма да са три, ще е един“. То вече нагласено зад гърбовете на нашите 4-5 човека, защото искаме да са по трима. Варна също искаха да са трима. Както и да е, решават го за един човек. Обаче в наредбата забравили да напишат, че трябва да играе 90 минути. Оооооооо, какъв пропуск направила оная там, дето обслужва човека. Ма тя го обслужва… Забравила да го напише това нещо, да е жива и здрава. И се започват едни смени – пускат го детето, на третата минута го вадят. Майка му и баща му са на стадиона, чудят се какво става. Тръгнахме да правим нещо, а не направихме нищо. Какво да правя с тези?“, заяви още Гриша Ганчев в подкаста „Код Спорт“.

loading...