Градев: Михайлов да помогне с каквото може за честен конгрес, за да води спокоен живот! (ВИДЕО)

0
georgi gradev

Специалистът по спортно право – Георги Градев – гостува в „Студио Дерби” на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов той призова президента на БФС – Борислав Михайлов – да участва в обединителен процес и да помогне за провеждането на честен конгрес.

“Работата на прокуратурата е да установи кой какво е откраднал. Ние вече знаем, че има едни липсващи пари по време на Европейското, което се състоя тук през 2015-а. Министерството и БФС се споразумяха. Самият факт, че БФС върна 70-80 хил. лева на Министерството, означава, че тези пари са изчезнали нецелесъобразно. Виждаме и документите от срещата в Сингапур 2010-2011, виждаме договорите, снимките. Ясно е какво се е случило тогава. Но не е наша работа да разследваме, не искам да връщам лентата назад.

За Борислав Михайлов е абсолютно наложително да участва в този обединителен процес. Да помогне с каквото може да се проведе един честен конгрес и да си тръгне с високо вдигната глава, доколкото е възможно това нещо, за да може да води един спокоен живот. Защото надали на него му е приятно в момента да живее затворен в Бояна”, каза Градев в „Студио Дерби” на KotaSport.com.