Голям трансферен провал на Левски подписа с шведи! Засипаха го с хвалби

0
nasiru mohamed
Снимка: fct.nu
-
-

Един от най-големите трансферни провали в историята на – Насиру Мохамед – си намери нов отбор. Ганаецът подписа с третодивизионния шведски Тролхетан. Сделката беше обявена в последния ден от трансферния прозорец в скандинавската страна.

„След много, дълги часове вчера, тази вечер имаме честта да представим последната придобивка: Насиру Мохамед!“, написаха от нови клуб на Мохамед.

„Името е повече от познато в шведския футбол, но и в Европа и останалия свят. Насиру е на 28 години и е роден в Гана. След много успешни сезони преминаването отива в българския Левски София, където има 2 гола в 29 мача“, допълват шведите.

Най-малкото можем да кажем, че това е достойна нова придобивка с топ качества, която ще се присъедини към отбора. Мениджърът Мак Линд познава добре Насиру Мохамед и коментира новото придобиване по следния начин:

– Той има солидна автобиография, беше ключов играч в Алсвенскан и беше продаден в чужбина за много пари. Това наистина е топ играч, който получаваме. Наистина е забавно да се свързва такъв вид качество!

Самият Насиру е щастлив от преместването в Тролхетан:

– Чувствам се добре да съм тук! Напоследък беше малко напред-назад, но сега съм тук и се чувствам добре!

Добре дошъл в FCT, Насиру!“, завършват от Тролхетан.