Голям семинар събра спортни светила в София(СНИМКИ)

0
tereza marinova seminar
-

Голям семинар за кинезотерапевти и кондиционни треньори в София събра олимпийски шампиони и светила в спортната наука . Организаторите от 2sport4life доведоха в София Антонио Робустели и Тереза Маринова.


Антонио Робустели е директор на менторската програма в столицата. Той е международно признат консултант в спортната подготовка, спортен учен технолог и треньор.seminar kiril raykov

През последните 16 години, Антонио е работил както с полупрофесионални, така и с професионални спортисти. Той стои зад олимпийски имена (Лидия Валентин, Клаудия Мандиа и Ядислейди Педросо) и професионални отбори, а богатият си опит, натрупан през годините, споделя като гост-лектор в университети и институти поцелия свят. Кирил Райков е другият преподавател, част от програмата и вице-директор на семинара .
Тереза Маринова също бе гост-лектор в менторската ни програма в София.
Тереза Маринова е една от най-великите ни спортисти в историята, спечелвайки златен медал на Олимпийските игри в Сидни през 2000 година в дисциплината троен скок.
Семинарът в София продължава,като организаторите 2sport4life от  са подготовили още много изненади.tereza marinova seminar

loading...
предишна статияЛевски изравни антирекорд! “Сините” вкарват едва 50% от дузпите
Следваща статияБотев (Пд) се засича с Левски в Дубай