Главният методист на Бетис избра Витоша 13 за партньор у нас(СНИМКИ)

0
bozhkata betis
-

Главният методист на Академията на испанския Бетис Алберто Мартин избра столичната академия Витоша 13 за партньор в бъдещи проекти. Също така за започващия от утре в НСА  двудневен семинар на тема „Испанската футболна методика при работа с деца“. betis vitosha 13
Лектор освен Алберто Мартин ще бъде и треньорът на децата на Бетис до 13 години Мигел Наваро. Семинарът се организира от Кампиония и се осъществява с подкрепата и съдействието на треньора от Витоша 13 Росен Илков и Пабло Гомес. Двамата днес се посетиха и базата на Академията в Бояна и останаха приятно изненадани от условията с които разполага Витоша 13.
Всеки участник в семинара ще получи копие от наръчника на Алберто Мартин за работа с деца. Той е специално преведен на български език за семинара. Всички копия от наръчника ще бъдат лично подписани от Алберто. Това е едно уникално пособие, което ще помогне на всеки български треньор да вникне в дълбочина в работата на автора.А практическото занимание в семинара ще бъде проведено с деца от школата на Витоша 13.