Геша: Само Наско Сираков може да ръководи БФС!

0
pomorie chernomoretz balchik 24

Наставникът на втородивизионния Черноморец Балчик Гeорги Иванов-Геша изрази мнение ,че единствено Наско Сираков може да застане начело и управлява БФС.
„Футболистите и целият щаб могат да се включат в доброволни мисии из града в който се намира отбора. Те са разпознаваеми в съответните населени места. Това може да се използва за реклама и промотиране на футбола и на самия отбор. По този начин ще се увеличи уважението между футболистите и гражданите в даденото населено място, за да идват после повече хора по мачовете.
Мисля, че клубовете трябва да се възползват от ситуацията, за да се прочистят от чужденците. БФС и цялата държава да помислят за стимулиране на отборите без чужденци. По този начин ще се удвои (минимум) броя на българските футболисти. Това не само ще запази, но и ще увеличи неговата социална роля в обществото.
Българският футбол е много труден за управление, съществуват много интриги, далавери и зависимости, които са натрупвани с години и всичко това пречи на футбола. Затова трябва играта да се изчисти от хората, които живеят на гърба на ф,тбола, да дойдат нови хора, експерти и една много силна и независима фигура, запозната с цялата мръсотия, която да прочисти родния футбол. Сещам се само за един такъв човек в България. Преди време той напусна Изпълкома на БФС, несъгласен с това управление. Този човек може да въведе правила и закони, които важат за всички, без разни вратички и шикалкавене. Сигурен съм, че този човек е Наско Сираков. Другите, в момента в БФС, не са на неговото ниво, но има много хора, които ги е страх да не им се наруши спокойствието“ -завърши Геша пред „Евима спорт“.