ФК Черноморец грабна „Мини Шампионска лига“ и за 2005 г.

0

„Звездичка Арена” отново нажежи футболното лято в Бургас. Децата от набор 2005 мериха сили и демонстрираха завидни умения, честна игра и много хъс за победа. В поредното издание на турнира участваха отборите на ОФК „Поморие”, „Черно море”-Варна „Бургас спорт”, „Черноморец” и „ Звездичка”. Председателят на съдийската комисия в Бургас Георги Виделов лично награди децата и връчи купи на победителите. Всеки участник си тръгна от „Звездичка Арена” с грамоти, медали и незабравими футболни емоции.

И този път бяха отличени най-добрите футболисти. Радослав Панайотов  от „Звездичка” грабна приза за най-добър защитник, Димитър Филипов от ОфК „Поморие” стана най-добрият вратар на турнира, а Михаил Михов от „Черноморец” –най-добър нападател.

Мини шампионска лига за набор 2005 спечели отборът на „Черноморец”, втори станаха „Звездичка”, с треньор Иван Мирчев, трети –ОФК „Поморие”, четвърти –„Черно море”-Варна, а пети се класира тимът на „Бургас спорт”.

Футболистите на „Звездичка”, водени от треньора Иван Мирчев извоюваха победи над  отборите на „Бургас спорт” с 1:0,  над Поморие с 3:2 и над тима на „Черно море”-Варна с 2:1. „Звездичка” загуби от „Черноморец” и така останаха втори в класирането.

„Срещите бяха изключително зрелищни, а класата, която показаха малките футболисти може да се мери само с класата на мъжкия футбол”-каза  треньорът на „Черно море”- Варна Георги Попов.  Той сподели, че за втори път идва на базата „Звездичка Арена” и фактът, че отново е тук е повече от показателен, че на децата им харесва в Бургас, харесват им турнирите, харесва им да мерят сили с отбори като ДФК „Звездичка”.

„Условията са много добри, отношението към всеки един участник тук е много позитивно. Всеки от екипа на „Звездичка” е настроен приятелски към всяко едно дете, независимо за кой куб играе. Аплаузи за директора на ДФК „Звездичка” Петър Алексиев и за хората около него, че развиват детския футбол, че се трудят много и резултатите са налице.Ние и в бъдеще ще си сътрудничим, отново ще идваме на „Звездичка”, за да участваме в следващите турнири.”-допълни треньорът на „Черно море” Георги Попов.

Следващата седмица „Звездичка Арена” отново ще събере на едно място футбол и безброй емоции.  За набор 2007, на 26, 27 и 28 август  ще се проведе поредното издание на Мини шампионска лига. А на  2, 3, 4 септември, турнирът ще бъде за набор 2008.

От 20 до 25 август „Звездичка”  участва на турнира „Несебър къп” за набор  2007 и 2008 година.

loading...
предишна статияНефтохимик с първа победа в първенството
Следваща статияТотална доминация на „Акулите“ от Слънчев бряг