Фенове: Спрете тази срамна агония! Ако се обединят привържениците на Левски и ЦСКА, цялата измет от БФС ще подаде оставки

0
-

Поражението с 0:3 от Унгария в Будапеща разбуни духовете сред футболните привърженици. Критиките са жестоки, а повечето от тях са насочени не към играчите и селекционера Младен Кръстаич, а към президента на БФС – Борислав Михайлов. “Тема спорт” предлага част от коментарите, обозначени като “най-уместни” от официалната страница на националния отбор във фейсбук. Те са под новината “Тежка загуба за България в Будапеща”.

Georgi-Kremena Georgievi: He разбирам що за човек може да седи на поста си, след като виждаш докъде си докарал нещата? Не знам дали повечето българи осъзнават факта, че ние излязохме с резерви и очакваме победи! Толкова тъпи ни направиха, че да не се осъзнаем, че става дума за черно тото още с мача с Черна гора! Отидохме на война с мотика, а двора си го копаем с пушка!

Stoyan Zaimov: Това, че почти 20 години не можем да се отървем от Михайлов, значи, че заслужаваме всичко, което се случва. Дали играчите имат потенциал или не, няма значение. Нашата футболна структура крепи Михайлов, докато ние мълчим и гледаме. Еми ето, на. Сега сме десетилетия зад държави, които бяхме с десетилетия отпред. Това е реалността. Цялата структура трябваше да бъде сменена от първия до последния камък. Но това трябваше да се случи преди 5 години. Сега просто вървим все по-надолу и по-надолу… Честито.

Stoyan Zaimov: Как да стане тази промяна, като няма единство в хората, които могат да я осъществят? Това са феновете, но промяна се постига не с апатия и разцепления, а с дискусия и обединение. Ето например феновете на Левски и ЦСКА, ако се обединят с цел протест до оставка на цялата измет от БФС, със сигурност ще я постигнат! Не само това, могат да се изискват и ясни правила за развитието на футбола, стига само да има консенсус. Но е по-лесно да се плюем и обиждаме, нищо, че сме в един казан.

Georgi Stoyanov: Унгарците спряха да играят след 3-ия гол. Ако бяха продължили, можеше като нищо да свърши 7-8 на 0. Ама така става, като пускаш аматьори срещу професионалисти.

Plamen Chetelyazov: Съвсем сериозно призовавам БФС да прекрати по-нататъшното участие на българския национален отбор в тези квалификации, защото идват сърбите, чийто манталитет ще ги мотивира да ни вкарат повече от 10 гола и после цяла Европа ще ни се подиграва! Спрете тази срамна агония, подайте си оставките, че поне да спрем да копаем дъното и да видим дали можем да я започнем от някъде…

Genadi Voykov: Можеше и доста по-тежка да бъде. Това са ни възможностите в момента, това е реалност в бг футбола, а каквато ни е държавата, такъв ни е и футболът! Няма как с 90% платени детски футболни школи ние да градим отбори и да развиваме таланти. С това можем да заблудим само родителите, но на терена трябва да се играе истински футбол!

Vladislav Ivanov Valchev: Оставка на цялото сегашно ръководство на БФС! Не осъзнавате ли, че никой не ви иска, защото сте неспособни да водите футбола ни към 21-ви век? Така ще бъдете запомнени. С безграничната си наглост!

Nikolay Gospodinov: Футбол в България няма да има още много дълго време за съжаление. Всеки тук знае за какво става въпрос в школите. Много талантливи деца се отказват за сметка на такива, които реално два паса не могат да вържат, но си имат родители спонсори. Особено за “елитните отбори”. Ще дойде време Гибралтар и Сан Марино да си ни бият.

Nikolai Nikolov: Не упреквайте момчетата, толкова си могат. А кажете какво ще правим с “този невероятен”, “този феноменален” Боби Михайлов?

Rumen Penev: За съжаление от доста години в България няма професионален футбол, нивото е аматьорско, а най-лошото е, че няма светлинка в тунела. Там, откъдето трябва да дойде промяната – школите, е най-големият батак!

Lyubomir Bashev: БФС как за толкова години не ги хвана срам… Трагедия, пълна трагедия! Няма смисъл от национален отбор, нека остане само корумпираното ни първенство.

Тихомир Маринов: Това е резултатът от управлението на БФС в последните 10-20 години. Вижте и стадиона в Унгария и го сравнете с нашите. Като добавим и тоталната незаинтересованост на БФС към детско-юношеския футбол, ще разберем, че има още накъде да се сриваме.

Alex Alexandrov: Давай, Боби! Давай, Лечков! Малко са ви шестиците, които си писахте…

loading...
#
предишна статияФранцузи се прицелиха в неизменен титуляр на Левски
Следваща статияС изключение на Назон: Кръгла нула за “червените” национали