Ето кога става ясно бъдещето на директор на ЦСКА-София

1
kristiano djareta
Снимка: cska.bg

Бъдещето на спортния директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета ще стане ясно до края на седмицата. В близките дни италианецът и ръководството ще решат дали да продължат сътрудничеството си и през следващия сезон, след като договорът на Джарета на практика изтече. Той дори се прибра в Италия, но поне на този етап нито директорът, нито ЦСКА-София са обявили, че се разделят.

Преди няколко дни Джарета бе лаконичен по въпроса, като заяви, че все още няма решение. Вчера Джарета отново беше потърсен за коментар от „Тема спорт“, но не отговори.

От ЦСКА-София така и не са коментирали какви точно бяха функциите на италианеца, а самият той заяви, че основната му задача е да предлага футболисти и да дискутира селекцията. Искаше да помогне и за по-добрата вътрешноклубна организация. Джарета допринесе за привличането на сънародниците му Фабрини и Белтраме през миналия сезон, като първият си тръгна само 90 дни след като подписа. Преди да бъде назначен за директор, Джарета съдейства за продажбата на Кирил Десподов от ЦСКА-София в Каляри в началото на 2019 г.

0 0 vote
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Димитров
Димитров
13 дни по-рано

Не е ли време Джарета да си остане в Италия и да се назначи българин за спортен директор.Кадърни ,способни хора има в ЦСКАи трябва да им се даде шанс.