Една от дъщерите на Коби Брайънт също е загинала! Установиха и останалите

0

26-и януари 2020-а година завинаги ще остане черна дата в спортния свят, след като суперзвездата на баскетбола Коби Брайънт почина. Мамбата бе пасажер в частния си хеликоптер, пътувайки към Лос Анджелис за юношески мач по баскетбол. Причината за злополучния полет бе мач на една от четирите му дъщери – Джиана, която е трябвало да вземе участие в баскетболна среща, но за огромно съжаление и тя е намерила смъртта си.

В течение на часовете се и установиха останалите пасажери, присъствали на борда на летателното устройство. Джон Алтобели, баща на един от скаутите на бейзболния Ред Сокс, който също така е бил наставник на Брюстър Уайткапс в Кейп Коуд лигата между 2012 и 2014, е един от починалите хора в хеликоптера, който изгоря в планините край Калабасас.

Алтобели, съпругата му Кери и дъщеря му Алиса са били на борда, които са загинали в Южна Калифорния. В телефонно обаждане в неделя вечер президентът на Брюстър Крис Кени каза, че Алтобели винаги е имал интереси в сърцето си към най-добрите играчи в различните спортове.