Джошуа спаси бокса от мечтата на Франсис Нгану с брутален нокаут за историята (ВИДЕО)

0
joshua
Снимка: twitter.com/DAZNBoxing

Антъни Джошуа (28:3) стори това, което Тайсън Фюри (34:0:1) не съумя, а именно да спаси бокса от мечтата на Франсис Нгану (0:2). Той нокаутира камерунеца в рамките само на два рунда при сблъсъка им в Рияд.

„Ей Джей“ подходи изключително професионално и фокусирано към съперника и това даде удивителен резултат, защото никога преди не сме виждали Нгану да припада на ринга. Той бе свален в нокдаун още в първата част, а след това пак бе повален, за да стигнем до третия и последен свиреп десен прав, който спокойно би могъл да убие човек, ако няма подготовката на Франсис.

Бившият шампион на UFC заслужава само и единствено уважение за това, което сътвори до момента в кариерата си. Боксът на най-високо ниво обаче ще си остане една мечта, който той лично изживя, но е време да се завърне там, където е истинската му сила – в MMA клетката.

Джошуа призна след убедителната си победа, че ще чака победителя от срещата между Тайсън Фюри и Олександър Усик (21:0), за да се опита да стане трикратен световен шампион и то с безспорната титла, щом веднъж тя бе обединена./ boec.bg