Двама от Етър се завръщат в групата за възловия мач с Локо (Сф)

0
chernomoretz etar (34)
-
-

“Етър” има шанс да напусне последното място в класирането след предстоящото домакинство срещу “Локомотив” (София). “Виолетовите” приемат “железничарите” в събота от 12:45 ч. на стадион “Ивайло”. Съперникът им е и единственият, който етърци този сезон победиха като гости – с 3:1 в столицата. При евентуална победа те могат да задминат предпоследния “Ботев” (Враца), който има тежко гостуване на “Черно море”. Това прави утрешният мач възлов за “болярите”.

Изтече наказанието на халфа Мартин Моран, който се завръща в групата, както и Моузес Кандидус. Последен мач има да изтърпява само Кольо Станев, все още контузен е Крум Стоянов.

Георги Иванов от Благоевград ще ръководи двубоя с асистенти Георги Минев и Дарин Иванов. ВАР- арбитър е Димитър Димитров, а негов асистент Станислав Станев, съдийски наблюдател – Цветан Кръстев.

Локомотивци ще бъдат подкрепени от около 40-50 свои феновe, които ще влизат от страната на ул. “Филип Тотю” в сектора за гости. Билетите са на цена 10 лв. за възрастни и 6 лв. за ученици и пенсионери, ще бъдат пуснати в продажба в събота в 10 ч. във фенмагазина на “виолетовите”, а в 11:15 ч. ще отворят двете каси от северната страна и тази от южната на стадион “Ивайло”.