„Червени“ фенове със съмнения за реконструкцията на „Армията“: Публикувайте разрешението за строеж! Магистрала Хемус ще стане преди това

0
stadion balgarska armiq
Снимка: cska.bg
-
-

Мачът на ЦСКА-София с Арда за Купата остана на заден план във форумите на „армейците“ след публикацията на „Мач Телеграф“ в сряда, че клубът още няма разрешение за ремонт на „Армията“. Няколко часа преди срещата от клуба излязоха с декларация, в която съобщиха, че „работата по проекта върви по график и клубът има разрешително за реконструкция, като продължават напред с всички обемни процедури, съпътстващи толкова отговорната задача. Една от тях например е тръжната процедура по избор на изпълнител за демонтаж на старото съоръжение. Съвсем скоро ще ви информираме официално за предстоящите стъпки, които ще предприемем“.

От ЦСКА-София обаче не публикуват факсимилие от разрешителното за реконструкция, което и предивзика недоволни коментари от много фенове на официалната страница на клуба във фейсбук.

Dimltar Monev пише: „Нека публикуват разрешението за строеж, влязло в сила, с подпис на гл. архитект в горния ляв ъгъл! В публичния регистър на НАГ София такова разрешение няма издадено, всеки може сам да си провери!“. Следва линк към публичния регистър на разрешенията за строеж в София.

Друг потребител с аватар Кайлъшка Гроздова пише: „Естествено, че няма разрешително за строеж, при положение че няма изготвен окончателен проект, с който да кандидатстват. Това става ясно от съобщението по-горе…“. На това Веселин Шишков отговаря: „Магистрала Хемус ще стане преди това!“ и продължава: „С това искат да ни покажеш колко са некомпетентни строителите на къщички за пилета или официално разбрахме, че ни затриха като ни взеха стадиона? Щото стадиона падне ли май нов няма да поникне!“./ „Мач Телеграф“