Докторите, One Minute и Арда 1924 с победи в Лига Кърджали

0
doktorite

Отборът на „Докторите“ записа третата си победа от началото на сезона. Сините победиха с 4:0 червените от „Ю ЕС Инженеринг“ в един много коректен и равностоен мач. И двата отбора не можеха да разчитат на титулярните си вратари в тази среща, но заместниците им Павел Хаджиев и Мехмед Мехмед бяха на нужното ниво. За тима на „Докторите“ на два пъти се разписа Метин Махмуд, едно попадение реализира Рейхан Мехмед а най-красивото попадение в срещата бе дело на капитанът Ахмед Юсеин.

В друг двубой от кръга отборът на „One Minute“ продължи доброто си представяне и победи състава на „Global Net“ с убедителното 15:0. Множеството контузии в състава на „Global Net“ оказаха своето влияние в срещата и липсата на ключови фигури в състава бе използвана по най-добрия начин от отбора на „One Minute“. Със седем попадения се отчете капитанът Фахри Тасим, четири добави Осман Хамза, а хеттрик реализира Дениз Асенов.

В последният двубой за вечерта отборът на „Арда 1924“ стигна до обрат във втората част след колебливо първо полувреме и резултат 1:1 на почивката. Евгений Димитров откри за състава на „Каприз България“, а Димитриос Николов изравни в края на полувремето. През втората част съставът на „Арда 1924“ излезе преобразен и спечели двубоя с 11:1. Въпреки убедителния резултат момчетата от „Каприз България“ имаха своите доста добри възможности, като единственно добрите намеси на Кязим Емин им попречиха да реализират и други попадения. За „Арда 1924“ точни бяха Благовест Саръев, Цанко Чаушев, Владимир Стоянов и Ерай Салиф, който бе замесен в десет от идинадесетте попадения на своя тим. Той успя да се разпише седем пъти и асистира за три от попаденията, с което си спечели и приза „Футболист на седмицата“.