Дали Петър Колев ще води Берое срещу Локо Пд?

0
Снимка: beroe.bg

Дали Петър Колев ще води Берое срещу Локо Пд? Това е основният въпрос, който ще трябва да получи отговор в следващите дни, а може би и часове. Треньорският пост на Колев в клуба е сериозно разклатен в момента след незадоволителното представяне на отбора от началото на сезина.

В пространството за треньорския пост в Берое се спрягат три имена – Любослав Пенев, Петър Хубчев и Стамен Белчев.

Колев по всичко изглежда, че изчерпа кредита на търпимост най-вече на феновете, защото от ръководните фактори в клуба все още се пази мълчание. Привържениците със скандиранията „оставка“ след равенството срещу Арда ясно показаха своето отношение към Колев.

По информация на KOTASPORT, шефовете на Берое вече търсят заместник на Колев, а причината все още да не е уволнен е фактът, че ръководните фактори нямат все още готов вариант и водят разговори с двама от тримата споменати специалисти.

Петър Хубчев е по-скоро желание на феновете на Берое да се завърне начело на тима, но на този етап това изглежда най-малко вероятно, тъй като специалистът не е сред любимците на кмета на Стара Загора.

Въпросът е дали в Берое ще назрее моментът за треньорска рокада в дните до мача срещу Локомотив Пловдив или за смяната ще стане време след срещата с „черно-белите“. Ако Колев не бъде сменен до началото на новата седмица, то той ще води Берое и в домакинството срещу Локомотив Пловдив, което може да се окаже последният му шанс да запази поста си.

Любо Пенев пристана на Берое?

loading...
предишна статияСамо Турицов от ЦСКА-София има загуба от Левски! Нито един „син“ няма положителен баланс в дербито
Следваща статия„Червената“ атака или „синята“ халфова линия?