„Червени“ фенове изригнаха: Изглеждаме потресаващо! И СС да ни е рефер, пълно зеро сме…

0
cska fenove
Снимка: cska.bg
-

Феновете на ЦСКА-София, регистрирани в официалния форум, споделиха своите впечатления след мача на „Лаута“. „Тема спорт“ написа част от мненията в cska.bg/forum.

CSKAFen: Докато търсим проблема извън нас… няма да имаме успехи. Съдията ли е виновен, че Coy имаше 4 чисти положения и не може да уцели вратата. Съдията ли е виновен, че защитата остави противника 3 пъти сам срещу вратаря ни? Играхме доста по-добре от мача в Стара Загора, но, както се казва, „помогни си сам, за да ти помогне и Господ“. Ние сами не си помогнахме. Ако Coy беше вкарал първи, мачът ставаше друг. Локо Пд имат три пъти по-малък бюджет.

all-star11: Толкова е зле положението при нас, че съдиите са ни последният проблем. Реално и Локо Пд изтърваха да вкарат още. Засада е, да, ама не е това основният проблем. Иначе евала на ръководството, предлагам да махнат Крушчич и да го смени Митов, който след 2 загуби от Етър и Морето да бъде сменен с Петрович. После пак на ново, а междувременно всички да са си част от отбора… Евандро защо е резерва и не играе нападател?

CSKATogether11: Изглеждаме потресаващо, защото:
1) Нямаме треньорски щаб, отговарящ адекватно на определението професионален футболен клуб.
2) Оттам нямаме игрови облик, тактическа постройка и замисъл в играта. Редовно проспиваме първите полувремена.
3) Отборът е пълен с посредствени играчи, които търпим сезон след сезон.

CSKA TriStar 79: Някои футболисти като Coy трябва да седнат за известно време на пейката, а Соломон трябва да бъде пратен при юношите! И кога най-сетне ще вземем читав десен бек?!

Coverstar: С оглед на видяното в Пловдив, смятам че и СС да ни е рефер на идващите мачове, сме пълно зеро… Давате ли си сметка, че играхме с отбор, дето има един Крюшо за президент, с доста по-малък бюджет и с доста по-ниско платени футболисти?

WorldCup2018: Равносметката от първото завъртане е минус 11 точки и нито една победа срещу сериозен съперник.

Red_Army: Това е резултатът от 3 години „градация“ на господин главния Скаут.