Черноморец започна с нов треньор и ударна селекция с бивши играчи на Левски и ЦСКА 1948 (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
chernomoretz (44)
-

Черноморец проведе първата си тренировка за новия сезон във Втора лига. „Акулите“ бяха изведени на терена от новия старши треньор Ангел Стойков. Групата, която започна под негово ръководство, бе от 28 футболисти. Сред тях личаха имената на няколко нови играчи – миналите през Левски Тодор Чаворски и Пламен Димов, бившите футболисти на ЦСКА 1948 Димитър Тодоров, Петър Генчев и Мариян Димитров, игралият в Черно море Живко Петков, както и Димитър Жеков. Последният, заедно с Генчев и Димитров за последно играха в Созопол.

Вече е ясен и екипът, с който ще работи Ангел Стойков. Негов помощник ще бъде Марчо Дафчев, Даниел Бенчев ще е кондиционен треньор, а за подготовката на вратарите ще отговаря Тихомир Тодоров.

„За мен е голям чест и отговорност. Трябва да направим добра организация като клуб и отборът да се утвърди в професионалния футбол. Времето ни притиска, но с много труд, работа и дисциплина съм убеден, че ще успеем“, коментира Стойков.

На първата тренировка присъстваха няколко знакови фигури на бургаския и български футбол. Да уважат завръщането на Черноморец в професионалния футбол бяха дошли Златко Янков, Димитър Димитров – Херо и Диян Петков.