Черноморец спечели благотворителен турнир! Константин Бачийски награди призьорите (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
ima kak 48
-

Черноморец спечели благотворителния турнир “Има как да помогнем”, проведен в Айтос. “Акулите” се спечелиха финала срещу Балкан Прилеп с 6:3. Третото място бе заето Вихрушките (Айтос), победил с дузпи Куците магарета, които останаха на четвърта позиция. Медиен партньор на събитието бе KotaSport.com.

Призьорите бяха наградени от кандидата за народен представител Константин Бачийски. Именно по негова инициатива бе проведен и самият турнир. Политикът е известен със своята социална дейност, като постоянно подпомага различни обществени инициативи. Малко известен факт е, че той практикува бойни спортове, като в момента тренира бразилско джиу-джицу.

“Продължавайте да тренирате, момчета. Спортът е здраве. Както се казва – здрав дух в здраво тяло. Знам колко е важен спортът за изграждането на една личност. Спортът възпитава” – по този начин Константин Бачийски се обърна към участниците в благотворителния турнир.

Специален поздрав към участниците отправи легендата на родния футбол – Златко Янков:

В крайна сметка всички се обединиха около мнението, че няма значение кой е победител в надпреварата. Важна е каузата, а тя бе да се помогне финансово за животоспасяващо лечение на Ибрям Тахир. Събраната сума от турнира бе малко над 1500 лева.

loading...
предишна статияЛоко Мездра взе голямото дерби на Северозапад
Следваща статияРезултати от Трета лига – Североизток