Черноморец спечели благотворителен турнир! Константин Бачийски награди призьорите (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
ima kak 48
-
-

Черноморец спечели благотворителния турнир „Има как да помогнем“, проведен в Айтос. „Акулите“ се спечелиха финала срещу Балкан Прилеп с 6:3. Третото място бе заето Вихрушките (Айтос), победил с дузпи Куците магарета, които останаха на четвърта позиция. Медиен партньор на събитието бе KotaSport.com.

Призьорите бяха наградени от кандидата за народен представител Константин Бачийски. Именно по негова инициатива бе проведен и самият турнир. Политикът е известен със своята социална дейност, като постоянно подпомага различни обществени инициативи. Малко известен факт е, че той практикува бойни спортове, като в момента тренира бразилско джиу-джицу.

„Продължавайте да тренирате, момчета. Спортът е здраве. Както се казва – здрав дух в здраво тяло. Знам колко е важен спортът за изграждането на една личност. Спортът възпитава“ – по този начин Константин Бачийски се обърна към участниците в благотворителния турнир.

Специален поздрав към участниците отправи легендата на родния футбол – Златко Янков:

В крайна сметка всички се обединиха около мнението, че няма значение кой е победител в надпреварата. Важна е каузата, а тя бе да се помогне финансово за животоспасяващо лечение на Ибрям Тахир. Събраната сума от турнира бе малко над 1500 лева.

loading...