Черноморец с емоционален призив към феновете си

0
chernomoretz cherno more 2 dubal (14)

Черноморец призова призова своите фенове за подкрепа при завръщането си професионалния футбол. Днес „акулите“ посрещат Марек в мач от I кръг на Втора лига. Ето какво написаха от бургаския клуб на страницата си във Фейсбук:

„Акули“,

Днес Черноморец ще изиграе първия си мач при завръщането си в професионалния футбол. Момент, който всички ние чакахме толкова дълго. Пътят, който извървяхме заедно, беше дълъг и труден. Преодоляхме много препятствия. Изживяхме много радостни мигове, но и не чак толкова щастливи, както и откровено неприятни. Но заедно успяхме! И в крайна сметка разбираме, че всичко това си е заслужавало заради ден като днешния.

В 18:30 ч. ще прозвучи първият съдийски сигнал на двубоя от I кръг на Втора лига между любимия ни Черноморец и Марек. Срещата ще се проведе на „Лазур“. Заповядайте всички на стадиона, за да споделим този миг на щастие, в който „акулите“ ще стъпят на терена за първи път от години насам като част от професионалния футбол. Момент, който си заслужава да изживеем заедно, защото без вашата подкрепа няма да е същото! Да подкрепим Ангел Стойков и неговите момчета!

„Акулите“ са хищни риби…